-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

wish aidiladha !


Assalamualaikum.




Harini aku nak wish yang ini. Ikhlas nie tau, sobs ! khas istimewa ucapan ini untuk semua pembaca blog aku. harap-harap korang yang sedang tension menjamah rendang ke pulut bagai tu boleh tersenyum kambing melihat kecomelan lembu dibawah. ahaks !








semoga kita semua lebih menghayati erti pengorbanan dalam kehidupan.
insyaallah !






Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted