-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

Insyaallah !



Assalamualaikum !




Berkurun lama aku tak bukak blog ni. dah banyak sangat pencawang sawang labah-labah kat sini. aku mintak maaf banya-banyak sebab dah lama sangat tak update blog dan menghabiskan siri Kisah Takdir Hati. alhamdulillah baru je tadi aku publish bahagian ke 7. bukan main banyak perahan otak nak siapkan bahagian 7. secara jujurnya aku mintak maaf andai ada yang meluat dengan Kisah Takdir Hati sebab panjang sangat takpun membosankan pembaca. ramai yang respon di Facebook masa dulu-dulu pasal update bahagian 7 namun kekangan masa, internet, kerja-kerja dan sebagainya membuatkan hati aku terbantut nak kemas kini dan buat entri baru. Insyaallah selepas ni ada keluangan aku akan update bahagian ke 8. 


Satu lagi aku nak beritahu, Kisah Takdir Hati merupakan kisah benar yang berlaku dalam hidup aku. bukan rekaan atau ciplak ! namun atas menghormati beberapa pihak, sebarang nama dan tempat telah diubah dan bukan nama sebenar. kepada yang mengikuti Kisah Takdir Hati, terima kasih setinggi Gunung Kinabalu aku ucapkan kerana sudi memberi sokongan. terima kasih atas segalanya !





okay bye, Asyiqin Ridzwan.




Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted