-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

kekangan !






sudah lama rasanya tak update blog. rindu jugak lah tapi kekangan masa dan internet, tak dapat lah nak update buat masa nie. aku sekarang sibuk dengan aktiviti kelab, jadi tak dapat nak selalu online. insyaallah kalau ada masa terluang, kita berjumpa lagi. bye !




Comments
2 Responses to “kekangan !”
  1. wah busy berkelab2 eh..join kelab ape ikin ?

    jemput join SEGMEN : COVER PHOTO TIMELINE PALING AWESOME?

  2. kelab kereta je, tak mampu lah nak masuk kelab2 hebat dan mahal. hehe ;)

Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted