-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

perubahan lagi ?




yeah, blog sudah baru lagi ! kali ini aku memilih untuk menjadikan blog lebih simple dan tidak serabut. alhamdulillah, siap sudah kerja nak membaiki pulih blog ini. kasihan dia, walaupun aku sedang cuti sedap-sedap ternak lemak kat rumah, blog masih sunyi. itupun update sekali sekala. kali nie nak pujuk hati dia untuk tidak merajuk lagi, aku dah jadikan dia semakin hensem ! harap-harap dia dah tak merajuk lagi. hurmmm ~ 
(WTF ? aku berangan sorang-sorang). okay, good night !










Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted