-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

merepek mengarut.

cuti semester sudah bermula ! sebulan lebih lah aku duduk rumah lepas tu ternak lemak berkepul-kepul je sebab makan tido makan tido. then, hanya akan jadi rajin membuat kerja-kerja rumah selepas disuruh. aduhai, anak dara sorang nie memang pemalas. bila dah kena bising melenting, baru la terkedek-kedek nak cakap penyapu. demmmm ! tapi bila tetiba nak datang mood rajin tu, bukan main dah rasa tak nak berhenti pulak. dem sekali lagi. okay itu saja, bye !


............................ ?





*apakah motif entri nie sebenarnya ? LOL!*







Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted