-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

akhirnya siap juga.




setelah bertungkus lumus mengupdate layout terbaru untuk blog ini, akhirnya ianya siap ! susah jugak sebenarnya nak pilih layout yang terbaik. maklum lah, kita nak bagi pembaca senang baca, bukan tension membaca. aku harap pemilihan layout terkini sedikit sebanyak meringankan ketensionan kepala para pembaca bila singgah blog nie. hope so !


kali nie nak amik layout warna putih je sebab senang pembaca tak baca serabut otak nak bezakan warna. insyaallah blog nie akan sentiasa update. sejak kebelakangan nie, aku cukup malas nak update blog sebab dah sedap sangat duduk rumah, mungkin. haha ! who care, kan ? LOL





Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted