-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

jom minum sekarang !

aishhh tetiba hari nie rajin nak mampos hupdate blog padahal assignment bukan main berlambak weh ! tu namanya tak sedar diri. kalau sedar diri takdanya nak update blog nie berkali-kali dalam sehari. LOL ! tak ada lah, okay kali nie tak nak merapik banyak-banyak. saja nak update sebab nak ajak minum benda berkhasiat. yeayyyy !


masih ingat lagi entri tips yang aku pernah bagi nie ?







okay cuma saja nak ingatkan anda yang nak jaga kesegaran, kesihatan dan kelangsingan badan, jangan lupa amalkan tips nie ye ! eh jangan risau lah, aku pun layan jugak tips nie selang dua hari. tak ada kesan sampingan yang merisaukan pun. serious tips nie sangat berkesan dan berguna untuk kaum wanita macam kita. give it a go !



aku tengah minum nie sekarang. jom kawan-kawan ! hehehe






Comments
2 Responses to “jom minum sekarang !”
Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted