-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

burn the midnight oil !


ready to burn the midnight oil !


esok dah start kuliah macam biasa. assignments dah tiba giliran untuk disiapkan. mata mintak disiap-sediakan dari segi mental dan fizikal. lebih kurang dalam tiga minggu mula lah printer tersangatlah diperlukan dan masa tu sentiasa berdoa yang printer pleaseeeeeeeeeeeeee jangan buat hal boleh ? waktu tido hanya lebih kurang 2 3 jam je dan please jangan terkejut tengok muka bila menghadap cermin toilet, okay ? makan dah tentu wajib dipikirkan, tak payah tanya lagi. raya ? hmmmm...sepatutnya dah tak payah pikir pasal the raya's happiness tu semua sekarang. tapi PEDULIK HAPA gua tetap nak pikir pasal raya jugak ! tak kira ! 

*tak sedar diri bajet budak kecik still nak main mercun*














Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted