-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

kantoi masa 'loading'.







hahahahaha ! MEMANG LAWAK GILA OKAY.

kalau broadband buat hal, memang selalu kantoi depan laptop. bukan gua yang tengok laptop, tapi laptop yang tengok gua. tambah-tambah lagi kalau line celcom buat taik kat gua, perghhh memang hanyut. kalau line celcom buat hal, sangat tension bila nak tengok video banyak-banyak, terutamanya video kat youtube.

kalau tengok video kat websites tertentu, memang hanyut jugak walaupun line celcom kuat pun. tapi sebab nak tengok favourite videos punya pasal la kan, gua setia menunggu beberapa jam sekali pun untuk loading. hahaha sentap tak ? sentap wehhhhh.

okay tu citer pasal berukband yang bajet broadband. tapi karton kat atas tu memang common la untuk orang laki yang suka tengok porn websites. haha, lawak gila siot ! punya la semangat menunggu video porn tu loading, akhirnya hanyut tido jugak. lepas tu, malu sendiri bila ada member sendiri tak sengaja ternampak anda tido separuh bogel kat depan laptop. hahahahaha, kelakar gila !!! so boys, be careful.



credits to BolehLand.



Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted