-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

kad raya 2011.



kad raya tahun 2011 !


lagi beberapa hari nak menyambut hari raya aidilfitri, aku sempat la buat kad raya ala kadar khas untuk pembaca blog nie dan facebook aku. well, kad raya tahun nie biasa je, cantik pun tak. apa yang penting, aku ikhlas untuk mengucapkan selamat menyambut hari raya aidilfitri dan mohon maaf sekiranya ada tersilap dan terkasar bahasa selama aku jadi blogger nie. maklum la, kekadang aku menulis entri tu mungkin aku tak sedar ada hati yang terluka. dah nak raya nie, sama-sama la kita bermaafan. buang yang keruh, ambil yang jernih.



p/s : WTF ?! budak mana yang main meriam pukul 3 pagi buta nie ha ? buat terkezut jantung je.

Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted