-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

sedekahkan Al-fatihah untuk beliau.




di saat kita semua bergembira, ada yang bersedih. di saat kita semua boleh bergelak tawa, ada yang berduka dan menanggung kesakitan. bila gua tahu info sahih nie, gua terkedu lah jugak untuk seketika. gua suka dengan blog arwah. blog arwah selalu buat gua terhibur dan banyak sangat info dalam tu.

tak sangka, pemilik blog yang selalu gua view Telor Dibasuh telah pun menghembuskan nafasnya yang terakhir baru je tadi. puncanya, sebab jangkitan paru-paru dan kesukaran bernafas. mari kita sedekahkan al-Fatihah kepada arwah. semoga beliau ditempatkan dalam kalangan orang-orang yang beriman. semoga rohnya dicucuri rahmat...amin.



AL-FATIHAH



Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted