-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

wajib bergambar di sekolah part 2


hari nie memang penat tahap gaban. aku dah tak larat nak menaip walaupun sebenarnya kepala hotak aku sedang sarat dengan idea menulis blog. hari nie adalah hari terakhir aku berPBS. wah, cepat sungguh masa berlalu ! tak sangka aku dah berjaya habiskan PBS dengan jayanya (WTF kenapa banyak sangat perkataan 'jaya' ?). kat sini, aku berkongsi kegembiraan bersama semua pembaca blog. so guys, rejoice again and over again !


















anda perasan tak aku asyik selalu pakai shawl yang sama ? kahkahkah ! ini disebabkan aku hanya bawak satu je shawl untuk balik kampung kali nie. tapi anda jangan ingat aku tak basuh tahu ? aku nie rajin sebenarnya, cuma malas sikit je (ayat mintak kena baling dengan sampah). aku bukan nak menunjuk poyo upload semua gambar aku kat sini. sekadar mahu berkongsi dengan anda betapa aku gembira hidup menjadi guru pelatih dan aku ada kawan-kawan yang sentiasa ada di sisi. okay, bye. adios ! 



Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted