-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

Amy SEARCH - Tiada Lagi




Sia sia sudah
Kita jalin cinta
Bila hati selalu berbeda

Sampai kapan lagi
Ku harus menahan
Rasa kecewa di dalam dada

Seandainya kita masih bersatu
Tak mungkinkan menyatu
Walau masih ada sisa cinta
Biarkan saja berakhir sampai
Di sini

Tiada lagi yang ku harapkan
Tiada lagi yang ku impikan
Biar aku sendiri tanpa diri mu

Tiada lagi kata cintaku
Takkan lagi ku bersama mu
Biar ku simpan semua
Kenangan ku bersamamu…








lagu nie buat gua makan dalam lah sekarang. lagu nie memang kejam weh ! tau lah gua tengah single mingle sekarang, tak payah lah cemerlang sangat nak pergi bukak lagu nie kat youtube. tengok, habis basah keyboard laptop gua dah nie. sob sob sob !



p/s : gua sedang menangis sedu-sedan tahap gila kat atas katil sambil peluk bantal guling busuk gua. baik lu pegi main jauh-jauhhhhhhhhhh. nanti ada jugak yang kena lap hingus kat baju dia.






Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted