-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

tolong lah, aku merayu.






apesal bila aku dengar dua lagu scary kat atas nie aku rasa macam nak menjerit sekuat hati dan menangis macam orang gila ? aku benci. aku tak suka nak mengingati masa lampau. aku hidup bukan untuk bersedih je, dan bukan jugak untuk gembira je. tapi kenapa mesti aku menangis untuk benda yang mengarut nie ? tolong lah, aku mohon bagi lah aku peluang untuk bina hidup baru dengan orang lain yang lebih memahami hati dan perasaan aku. aku dah jumpa orang lain yang lebih baik daripada sebelum nie. bagi lah aku peluang untuk bahagia dengan dia. dah lama aku menangis sorang sorang dalam hidup, tolong lah jangan muncul dalam hidup aku lagi walaupun untuk sesaat. sekian, terima kasih !



Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted