-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

kecewa muka dilabel sombong.



cuba tengok muka aku betol betol. muka banyak sombong ke ? aku penat macam nak mati tiap tiap hari aku senyum dengan semua orang. orang tak senyum dengan aku pun aku boleh senyum kat orang tu. kalau orang senyum kat aku, aku mesti senyum lebar sampai telinga. orang borak dengan aku pun aku pasti senyum. aku tak kisah orang nak cakap aku orang gila tapi aku memang suka senyum. jangan cop aku nie hantu sombong sudah la. sedih hati aku dengar tau. anda kenal aku dulu, baru anda tau sombong ke tak. lepas nie anda janji dengan aku tak cakap aku sombong lagi boleh ? 


oh aku tau kenapa orang cakap aku nie sombong. aku yakin anda punya taste jauh hebat dari aku kan. aku tau aku tak sehebat macam si muka muka tak sombong kat bawah nie. aku kalah dengan diorang ! it's okay lah, kalau camni gayanya aku nak merajuk la ! aku kecewa !



ini kau cakap tak sombong ? oh tidakkkkkkkk. lembu yang comel dengan senyuman manis bak model Tyra Bank nie dah berjaya menjatuhkan ranking aku. agaknya lembu nie dah habis bertapa di Gunung Ledang belajar tips nak buat muka tak sombong kot.





tenuk nie pun kau cakap tak sombong ? aku nie yang dah penat senyum habis manis innocent masih kau cakap sombong ? tak adil wooooooo~




nie kau cakap tak sombong ? aku tengok dia nak senyum kat kau pun susah. aku nie punya lah pemurah hati bagi senyuman, kau masih cakap aku sombong. sob sob sob agaknya nak tunggu aku berbulu macam dia kot baru kau nak kata aku tak sombong.


nie kau cakap tak sombong ? what the F, aku kalah dengan si muka tak sombong diatas nie. KECEWA !







Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted