-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

akibat main serbu kedai makan ikut suka kau.





































dan kesan paling hebat selepas kejadian itu...








TAMAT.




p/s : kalau dah tiba hujung minggu, tak sah kalau aku tak buat entry pasal makan. apekehe ?



Comments
2 Responses to “akibat main serbu kedai makan ikut suka kau.”
  1. nanti mgu depan kalau nak kuar beli mknan inform la beta nak order jugak. haha

Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted