-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

merajuk ah dengan Facebook ! ;(



dah guna profil Facebook yang baru ? yang berbeza daripada profil yang lama ? dah ? oh kalau yang sudah, tahniah la ye sebab anda memajukan diri anda di dalam dunia kawalan mark zuckerberg nie. yang belum upgrade pun tahniah jugak sebab anda tau yang terbaik buat diri anda. me, tahniah la jugak untuk diri aku sendiri sebab berani mencuba dan akhirnya menyesal tak berlagu. sob3.

agaknya ada sebab kenapa Facebook dah diubah menjadi format baru. and fyi, format baru kali nie jauh lagi buruk ! maaf, nie pendapat aku sendiri as a blogger. aku ada sebab kenapa cakap format yang baru nie kurang memuaskan aku. and aku pasti, Facebook users yang lain pun mesti sedang merah2 je otak kalau online Facebook nie. oh bagus lah. tulisan yang semakin mengecil. sponsored/adds on boxes yang gedabak. status yang tak boleh dilihat di sebelah nama profil. friendlist dah jadi macam betul2 'friend LIST' dan selebihnya anda pun boleh lihat sendiri. 

aku rasa macam berada dalam tin sardin yang penuh dengan ikan2 sardin. nak pergi ke mana2 susah sangat nak bergerak. Facebook menjadi sangat padat sekarang ya ! wall jadi semakin mengecil dan oh, apa yang terjadi sebenarnya nie ?! tension2. sakit hati pun ada. dan nak tau sesuatu tak ? format Facebook yang baru nie betul2 menjadikan diri anda untuk berasa sangat gian meng'update' status baru. kira nak jadi macam Twitter lah. and i've thought. this was not so okay. dammit.

jari aku asyik menolak ke sana ke sini si tetikus comel tu untuk cari button 'Return To Old Profile'. huh, kalau lah ada button tu but im pretty sure yang mark zuckerberg tu tak akan sesekali wujudkan dalam mana2 Facebook pun. oh nie yang nak mogok nie. boleh mogok ke ? tak mampu kot. apa lah salah ku hingga engkau ubah Facebook menjadi buruk sedemikian. apakah ? apakah ?????







p/s : nak merajuk dengan Facebook lah macam nie ! :(






Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted