-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

alhamdulillah :)


keputusan final exam untuk semester dua dah pun diumumkan pagi tadi. kepada yang berjaya, tahniah aku ucapkan. kepada yang kurang berjaya, tahniah jugak dan selepas nie boleh cuba lagi yang terbaik. dan kepada aku jugak, tahniah aku ucapkan (maaf, ayat ini sangat memeningkan !). keputusan peperiksaan aku untuk semester lepas tak ada cemerlang mana pun. cukup cukup makan je katanya. nak kata tinggi pun tidak, nak kata rendah pun mungkin iya. ramai lagi member aku yang dapat keputusan yang lebih cemerlang. aku nie kiranya dalam ranking tengah lah jugak, tak ada lah kat bawah sangat atau kat atas sangat. ya, aku sedar aku bukan budak pandai. tapi gagal atau berjaya ke aku, aku tetap memanjatkan kesyukuran terhadap Allah swt (positif gila aku nie eh ?). justeru, mari lah kita sama-sama mengucapkan alhamdulillah.



3.69 ?  ALHAMDULILLAH :)


Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted