-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

soldier suit =)



okay let's continue.
actually this event dah lama pun berlangsung.
i think last Wednesday kot but not so sure.
argh, who's care.
now im interesting to share lots of it.
SEMINAR PEREMPUAN MELAYU
haha after baca this title, apa perkara pertama yang anda bayangkan ?
if your imagination is something about good women, something's nice or historical i bet u, 
we're kinda same !
sebenarnya tak lari mana pun dengan apa yang aku imagine.
seminar ni mendedahkan kejayaan-kejayaan golongan wanita di Malaysia.
awesomeness, glory, wonderful !..and i dont know what words im supposed to mention.
kiranya macam menaikkan martabat golongan wanita melayu.
so my part was a soldier.
military was my career. ( i mean, only in this seminar)
so after pakai soldier suit tu, rasa macam aku ni kuat sangat.
rasa gagah pun ada !
hmm..maklum lah batak sikit ditambah lagi dengan semangat yang entah hapa hapa tu.
actually i knew it was for my 'berangan' time. wtf ! ( no iqin, it's not funny)
then lecturer aku mentioned yang soldier suit ni memang the real one.
and u know what, saiz yang aku pakai tu adalah saiz S untuk askar lelaki.
that suit sangat sangat huge dan tersangat lah longgar.
but lucky me, at least seluarnya betul2 selesa dengan kaki aku.
but baju dia !...itu pun Ashran dah susah payah nak cover kelonggaran baju tu untuk badan aku.
overall, it was just nice. tak da lah teruk pun suit tu.
oh yes, i've got a very first experience after using that soldier suit.
credits to Cikgu Anita.
so where are we?
hmmm...okay here are some pictures taken and thanks to the owners.
do enjoy with it !



 get ready for SPM's opening.
kinda nervous.
well u can see my face and dont say anything. haha !




 with jannah, aim and fizah. what a nice pic !




 with my besties, aim and fizah.
love them both =)




 in front of the opening's doorway
okay this scene macam poyo gila.
seriously buruk !




 it was candid !
 this time we all dijemput oleh lecturer untuk join sekali benda alah nie.
pls dont look the food.
sebab tak ada pun macam bufet or whatsoever.




 okay this time ada part modelling busana from boutique.
as u can see, bawah kaki model tu adalah meja VIP.
looks nice just like a catwalk session. 
and i like this scene =)




 
lepas tu, we all tak lepaskan peluang untuk snap pictures.
this time, Aim suruh we all melompat.
and gosh, i was failed to jump !
maklum lah, badan dah tersedia berat tambah lagi dengan soldier suit yang huge tu.



****

whatever it is, kami semua sangat enjoy !
one question, okay ke tak aku pakai soldier suit tu ye ?

(^__^)






-iqin-




Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted