-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

weekend thingies

baru lepas tolong mama buat kuih raya kat dapur
what a lovely time
today mama buat kuih siput and kuih mata puri
i love mata puri
it is sweet, colorful, crunchy and last, yummy!
iqin suka buat kuih raya
just like satu kepuasan yang tak terkata
bila kuih2 tu dah masak
plus, cute.


raya pun raya jugak
tapi assignments tak boleh nak lari
damn, i dont like it.
cant imagine how my eid's days gonna happen
it will be happen okay
asyik terperuk dalam rumah
menaip dengan laju thru my lappy
sebalang kuih raya ada di atas meja
my hair yang kusut
and finally, i'll sleep
hope assignments boleh siap as soon as possible
pls dont disturb my beautiful days
please!


PBS was done
and u know what, i felt so much relieved
bukan tak suka duduk lama2 kat sekolah tu
it was just ****
but i hope i'll not be there anymore
thanks to my new friends out of there
tanpa you all, i was nothing.
so sweet
raya, please come and visit me at my house
bcoz i miss u guys
luv tiqah, ari, arifah and ajiz.
nice job btw.
p/s : some of my PBS's pictures here. enjoy.


-iqin-

Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted