-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

it's about LIFE

salam blogger untuk semua.
today and right now, i am not so in mood.
i dont know why and sure it is.
rasanya memang dah lama sangat tak update blog nie
there's lots of changes here.
anyway, rasanya tak terlambat lagi untuk iqin mengucapkan selamat berpuasa kepada semua.

Ramadhan kali nie iqin berazam nak dapatkan pahala yang banyak
sebelum2 ni rasa macam asyik tak lengkap je
semoga Allah swt mempermudahkan urusan iqin
dan juga kepada kawan2 yang tersayang. =)

hmm sangat busy lately.
assignment dah terlalu banyak di tangan
bila nak start tu tak tau la
sebab sekarang tgh pikir camna nak PBS
okay, PBS iqin kali nie buat kat rumah je
so dekat la
maklumlah, bulan puasa.
segan rasanya nak berbuka di rumah orang lain untuk satu tempoh yang lama
anyway, tarikh PBS dah dekat sangat dengan tarikh raya
so the best way is
just being at home.
HOME SWEET HOME

sekarang nie tak ada apa yang iqin nak share
as usual, it's a boring day 
my unny is sitting on his exam rite now
hope he'll be fine
semalam unny call 
beriya nak borak dgn iqin
unfortunately, i was very busy wif my group discussion
bila dah balik bilik and send him a message
unny tak balas pun
pity him
(-___-)


*okay, malam ni kite webcame macam biase ye sweetheart*

 thanks unny for doodling me wif 'I Love U'.


anyway, berbuka puasa harini tak pikir lagi
makan nasi kosong dgn telur pun dah cukup agaknya
miss my family at home
really miss them!


-iqin-

Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted