-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

blogging again, yippie !

helo salam blogger utk semua
malam nie free sikit utk berblogging
walaupun currently hidup kena menghadap assignments je
bosan jugak life with nothing
just like a damn crazy person

okay, talking about raya.
celik2 mata je, raya dah dekat
and 'luckily', PBS iqin pun dah sangat dekat
hmm..now still confius-ing nak handle PBS sorang2 kat sekolah nnt
doesn't matter
i'll do my best

hmm..talking about someone
someone i hate
nothing to say, just hope she will be fine at all
kesian kan, dalam bulan yang mulia nie, die still camtu jugak
what can i do more
just wishing her good luck then
(-_-')


to all blogger, wish u a happy fasting day!



-iqin-

Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted