-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

tak nak. tak nak.

hello fellas. okay this is my last entry. and until when, i dont know yet.
lepas ni memang susah nak nampak iqin online.
sebab tomorrow dah kena balik melaka.
ouchhhh!!
i dont like this.
memang sangat tak puas lagi nak stay at home.
but no big deal
sebab next week, i'll be back.
for my cousin's wedding
and that Sunday, my unny will be bring me to malacca
save energy!
and okay, i will miss my hometown.
especially my home
my family
my Tondo
my bla bla bla
(kalau camni, sampai esok lah takkan siap list down)
urgh, wanna cry rite now
i won't! i won't!
okay, bila dah sampai malacca, iqin dah tak boleh online selalu
sebab kat sana, internet is so LIMITED.
and i hate that.
hommiggodd~
next sem, Aim will become our new KU.
cant wait for it my dear sweety friend!
and gosh~
macam mana boleh lupa something important
next sem start training basketball as usual
but this time, ada changes sikit
aha, wif my favourite Sir Ramli!
he'd offered me to be our basketball coach
and i really miss my basketball's team =)
but a bit of problem here
BOLA BASKET DAH DIPULANGKAN KE UNIT GERKO
so macam susah je nak being free for the game.
oh pening~

*****



Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted