-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

lawak ape mende nie. layan~

hey fellas. okay, diz time aku tak nak pot pet banyak sangat. just wanna share something interesting in my blog here. haha, seriously! all of these pictures are very funny. damn funny. omg, i just cant stop myself from laughing now. enjoy! =)


p/s : "eh eh, korang jangan risau tau. aku dah ikat kuat lori2 kat belakang nu. takpe, aku dah lilit berapa pusingan entah, aku pun tak tau."



p/s : "peduli apa aku. sapa suruh kerajaan buat jalan kecik sangat. dah nyusahkan aku nak parking jauh2 dari rumah aku. longkang pun jadi lah. asalkan ada taktik baguih punya!"



p/s : okay, ni tak lawak. tapi nie benda betul. kat china, ada orang berjaya bunuh tikus sebesar nie!! wah, memang tak tido malam lah aku lepas ni. (*_*)



 p/s : "awak, sye rase sye terlalu cute lah pakai school uniform nie. awak suka tak?", kata si A kepada si B.



p/s : "akan aku kalahkan musuh sehabis tenaga dgn perut boroiku ini!", si perut boroi memandang sambil berkata2 dalam hati.



p/s : " weh! weh! weh!!!!! jangan kau sepak aku. aku nak hidup lagi woi!"



p/s : "ingat ko sorang je ke boleh sexy? aku punya ass lagi sexy lah. ni number aku, 019-*******. jangan ko jeles okayyyy."



p/s : "halamak, macam mane manusia boleh tau ni??? aduhhh..terbongkar rahsia hidup akuuuu!!", kata si tikus dalam kecemasan yang terlampau.



p/s : " ape?! salah ke aku nak pandang ko?! aku tak kisah lah, janji aku lagi cantik dari ko!"



p/s : "mama!!!! tolong!!! macam mana adik nak keluar ni. kaki adik dah tersangkut kat dalam lubang niii.."



p/s : "hey, hey, hey! mana aci main kotor camni brader! arghh..tension2!", kata si pemain baju berwarna hijau.



p/s : "ahaaaaa..peluang keemasan nie. sapa nak kawin dgn aku and jadi tuan puteri, meh cium aku dulu. cepat2! jangan risau, nanti aku tukar jadi manusia laaaaa..aduihhh ko ni risau sgt lah!"



p/s : " aku memang bangga pakai topi nie. yeah, org pandang aku penuh kehairanan. ape aku kisah?? aku tau, diorang jeles tgk kecantikan topi ni sebenarnya kannnnn.."



p/s : "kepada para penumpang stesen monorail jalan imbi, sila berada di belakang garisan kuning untuk keselamatan anda, kerana monorail akan tiba sebentar sahaja lagi. terima kasih.", monitor stesen monorail jalan imbi bagi announcement dgn lembutnya.



p/s : " hmm..macam mama punya lah. tapi kenapa keras dan tak keluar susu nie? penat aku menunggu susu keluar ni!"



p/s : "fineeeeee..suka hati korang lah nak buat aku camnie. nak letak mustard banyak2 pun takpe. jangan lupa letak mayonis, salad and tomato sekali ek!". si anjing membebel sebab tension dijadikan hotdog oleh tuannya.



p/s : "aku tak tahan dah. aku dah lama teringin nak makan burger king sebenarnya. tapi aku takut orang nampak aku. baik aku cepat2. peduli apa aku! kalau orang nampak, habislah..Mcd bungkussss!!"

Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted