-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

SeLaMaT HaRi GuRu!!


So we talk about teacher's day. hmm, apa yang specialnya dengan teacher's day nie ye? memang tak payah cakap lah specialnya banyak mana. memang special sangat pun. i take this chance for wishing HAPPY TEACHER'S DAY to all my lecturers and teachers. juga untuk semua kawan2 yang bergelar bakal guru. semoga semuanya akan berjaya untuk menjadi seorang guru yang terbaik untuk murid, didunia dan akhirat. insyaallah. semoga segala pengalaman mematangkan diri kita yang masih banyak lagi kelemahan yang harus diperbaiki. okaylah, today is 16 May, right? harini aku diberi cuti A.B.C. hehe. sapa2 yang tak faham, buat2 lah faham sendiri ye. seawal pukul 7 pagi, mom and dad dah telefon aku. terkulat-kulat aku menjawab telefon. dalam hati mengomel-ngomel, apalah yang mama nak di pagi2 buta nie. dengan suara yang garau dan mamai, aku pun jawab that calling. mama tanya, sihat ke tak. tibe2, mama cakap 'selamat hari guru buat syiqin'. OMG!!! mata aku terus membulat. rasa terharu betul lah. and daddy pun wish sekali perkara yang sama. thank you mama and daddy. u know what, phone's calling pagi tadi membuatkan aku rindu sangat-sangat kepada mama and daddy. I LOVE BOTH OF YOU damn so much. today aku mengelamun sorang2. aku adalah bakal guru. seharusnya aku perlu menjadi yang terbaik untuk diri aku sendiri, mama daddy, my husband-to-be and all my students. insyaallah. alahai rasa lapar lah pulak. tak tahu nak cari makanan kat mana, fellas, do you have any suggestions? nampaknya, i have to go now. nak melayan si perut nie, sampai bila2 pun dia takkan stop 'menangis', haha. okay, see you all next time. will be missing you. see yah!

Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted