-

-

DROPPY BOX

THE BLOGGERS

My Photo
Asyiqin Ridzwan
ASYIQIN RIDZWAN my real name. i'm a married girl. obsession into cupcake, fashion, writing, cooking (not a professional actually), make up and my family man, AHMAD FAUDZLI.
View my complete profile

52's done for daddy!

yuppy yup! seronoknya dapat balik hometown last weekend. thanks God because of this precious time. actually, bukan senang nak balik hometown, after thinking and thinking about extra money. LOL. plus, last weekend was my daddy's birthday! yeah, what a nice and sweet memories =) dah promise with my sis, that night jugak we all made surprise for him. jam menunjukkan pukul 8.00 malam. my sis and i sanggup redah kegelapan malam tu sebab nak beli the biggest cake ever. search punya search, finally we decided to buy the cake we found at satu kedai yang memang we all tau dah all cakes there are very expensive! dat time, we all tak pikir apa dah, sarung je baju and seluar and the funniest thing is, aku drove my bubulota, Nouvo S dengan kelajuan yang ntah pape! sis at my back menjerit2 suruh drove slowly but hell NO. aku suka sakat die sbb die tu memang rarely gila nak drive motor, even if naik motor! padan muka =) so after dah sampai rumah, at first, we all suruh daddy jangan keluar bilik, we used mummy la as a back up. hehe! if ikutkan hati, memang selalu pukul 9 mlm is the primetime for him to watch TV. arghh, birthday boy punya pasal, stop for awhile. then, immediately we all set up tempat utk celebrate daddy.( in front of huge TV, on the couch). then, mommy ajak daddy keluar and OMG, he just was too surprise after looking it! and aku boleh tengok betapa terharu and manis senyuman daddy. daddy cakap, die tak sangka lah we all buat surprise's celebration for a second time sbb dat petang, mommy dah beli 2 barrel besar ayam KFC semata2 nak celebrate daddy. 1 barrel utk staffs kat hospital tempat daddy dialysis petang tu, and 1 barrel more utk we all yang kat rumah ni. whoa, awesome!! last weekend was a very memorable weekend indeed. i love both of them. and the whole of my family. walaupun ada kekangan sikit, but my family is a happy family and i like it damn much. genap umur daddy dah 52 tahun but he looks like a young man, similar to my mommy too. hehehe wanna their secrets? i think nope. =)

Leave A Comment

MEMBEBEL BANYAK MANA PUN TAK KISAH !

ASYIQIN RIDZWAN

ASYIQIN RIDZWAN
" terima kasih kerana sudi singgah blog ini. jika suka saya, singgah lah membaca blog ini selalu ! sokongan dan perkongsian anda amat saya hargai. sekiranya anda ada pertanyaan lebih lanjut, boleh rujuk saya di Facebook :) "

Most Wanted